Χαιρετισμός Προέδρου ΣΥΠΑΔΠ - Χρίστου Σκαπούλλη

Όπως είναι γνωστό ο Σύνδεσμος μας υπηρετεί με διάφορους τρόπους τον θεσμό του Παρατηρητή Διαιτησίας και κατ’επέκταση το ποδόσφαιρο και ασφαλώς την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Επιπλέον είναι παραδεκτό ότι ο Σύνδεσμος μας αναπτύσσει πολλές και σημαντικές πρωτοβουλίες και αναπτύσσει διάφορες δραστηριότητες έτσι ώστε να είναι αποδοτική και χρήσιμη η παρουσία του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του τόπου μας, αλλά και χρήσιμές όσον αφορά την εξυπηρέτηση αλλά και την επιμόρφωση των μελών του.

Επίσης είναι σημαντικό να τονιστεί ότι αυτή η επικοινωνία και η συνεργασία του Συνδέσμου μας με τους άλλους φορείς πρέπει να γίνεται με βάση την νέα τεχνολογία, η οποία προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στις σχέσεις και την επικοινωνία μεταξύ ατόμων και οργανωμένων συνόλων.

Με βάση τα πιο πάνω το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας αποφάσισε την ίδρυση ιστοσελίδας, η οποία είναι ένα πρωτοποριακό βήμα, στην πορεία πορεία που έχει ο Σύνδεσμος μας στα ποδοσφαιρικά πράγματα του τόπου μας.

Μέσω της ιστοσελίδας τόσο ο Σύνδεσμος μας όσο και άλλοι φορείς θα δίνονται να επικοινωνούν με τα μέλη μας γρήγορα και αποδοτικά για το αμοιβαίο όφελος. Ο Σύνδεσμος μας λοιπόν πρωτοπορεί. Κάναμε μια αρχή με μια προσπάθεια η οποία μέρα με την μέρα θα έχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα.


Εκφράζω τις ευχαριστίες μου για όσους προσέφεραν ποικιλοτρόπως για να υλοποιηθεί αυτή η προσπάθεια και ταυτόχρονα πιστεύω ότι αυτή η προσπάθεια θα προσφέρει σε όλους μας ένα αποδοτικό βήμα συνεργασίας, επικοινωνίας και προόδου.