Χαιρετισμός Πρώτου Προέδρου

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΓΙΩΡΓΗ ΚΑΘΗΤΖΙΩΤΗ

Εικοσιένα χρόνια πριν, μια μικρή ομάδα ανθρώπων που ασταμάτητα βίωναν τις προσπάθειες αναβάθμισης των ποδοσφαιρικών δρώμενων του τόπου, έκριναν επιβεβλημένη την σύσταση ενός συνδέσμου που θα πρόσφερε στέγη και προστασία σε όλους τους παρατηρητές που τότε, εντελώς αφιλοκερδώς, προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στη διαιτησία και το άθλημα.Οι πρώτες ενθουσιώδεις και ιδιαίτερα επίπονες προσπάθειες απέφεραν καρπούς. Η πρώτη ονομασία του Συνδέσμου, ΣΥ.ΠΑ.Δ.ΚΟΠ (Σύνδεσμος Παρατηρητών Διαιτησίας Κ.Ο.Π.).

Σήμερα, εικοσιένα χρόνια μετά, με πολλή συγκίνηση και έκδηλη ικανοποίηση παρακολουθούμε τον «Σύνδεσμο Παρατηρητών Διαιτησίας Ποδοσφαίρου» να καταξιώνεται ως ένα ανεξάρτητο, έγκυρο και σεβαστό οργανωμένο σύνολο, που δίκαια αποσπά τον έπαινο των φίλων και παραγόντων του ποδοσφαίρου.
Συγχαίρουμε από καρδιάς όλους όσους εργάστηκαν και εργάζονται, με σθένος, ανεξαρτησία σκέψης, σύνεση και μεθοδικότητα για την πάρα πέρα ανάπτυξη του θεσμού.

Έγιναν ήδη πολλά και αξιόλογα. Είμαστε βέβαιοι πως στα επόμενα χρόνια θα γίνουν ακόμη πιο πολλά. Η υποδειγματική προσήλωση και εργατικότητα του Προέδρου και των μελών στου Συνδέσμου το εγγυώνται.
Όραμα και κριτήριο όλων μας, είναι η διαφύλαξη της αξιοπρέπειας του Παρατηρητή, η παροχή γνώσεων και κινήτρων για άρτια επιτέλεση του δύσκολου έργου τους.

Η πολυσήμαντη συνεισφορά τους στην καθολική επικράτηση του Fair Play και η συνέχιση της αναντικατάστατης προσφοράς τους για ακριβοδίκαιη επιτήρηση της επαγγελματικότητας, επάρκειας και συμπεριφοράς των διαιτητών όπως επίσης και των ποδοσφαιριστών, παραγόντων και φιλάθλων στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

1ος Πρόεδρος Συνδέσμου Παρατηρητών
Κος Γιώργης Καθητζιώτης