ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 14/08/2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Παρατηρητών καταδικάζει με αποτροπιασμό την άνανδρη και απρόκλητη επίθεση εναντίον του φίλου Προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών κυρίου Λεόντιου Τράττου από οπαδούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο στάδιο Πελενδρίου.
Τέτοιου είδους ενέργειες οδηγούν το ποδόσφαιρο μας προς τα πίσω ιδιαίτερα σήμερα που όλοι μας προσπαθούμε να σώσουμε το ποδόσφαιρο μας και τις ομάδες μας από την οικονομική  κρίση.
Είμαστε βέβαιοι ότι η Αστυνομία κάτω από τις οδηγίες του Εντίμου Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κυρίου Ιωνά Νικολάου, τον οποίο απόλυτα εμπιστευόμαστε, θα κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες έτσι ώστε οι ανεγκέφαλοι τραμπούκοι, δολοφόνοι του ποδοσφαίρου, να λογοδοτήσουν ενώπιον της δικαιοσύνης.
Δηλώνουμε υπεύθυνα ότι είμαστε στη διάθεση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για να βοηθήσουμε όπως μη επαναληφθούν τέτοια απαράδεκτα φαινόμενα.
Εκφράζομε την συμπάθεια μας προς τον φίλο Λεόντιο Τράττο αλλά και στους οικείους του για την δοκιμασία που πέρασε και ευχόμαστε να είναι η τελευταία φορά που αναγκαζόμαστε να εκδώσουμε ανακοίνωση για τέτοιο θέμα.
Τέλος καλούμε τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών να συνεχίσουν να εκτελούν τα καθήκοντα τους χωρίς φόβο και να είναι σίγουροι ότι θα είμαστε συμπαραστάτες τους.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Συνδέσμου Παρατηρητών Κύπρου